Θα συναντηθούμε για την αναχώρηση, την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στις 06:30, στο λιμάνι, έξω από τα εκδοτήρια της BLUE STAR, έξω από την είσοδο Ε7   ΕΔΩ

Όσοι πρόκειται να παραλάβετε (όχι να πληρώσετε, αυτό πρέπει να το έχετε ήδη κάνει) τα εισητήρια σας εκείνη τη στιγμή, καλύτερα να είστε στις 06:15. Τα εκδοτήρια της BLUE STAR ανοίγουν στις 06:00.

Δεν θα πρέπει να απομακρυνθείτε από τις μηχανές σας γιατί ο χώρος δεν είναι χώρος στάθμευσης και αφαιρούνται πινακίδες.

Φρονίστε να έρθετε με γεμάτο ρεζερβουάρ. Δεν θα χρειαστεί να βάλετε βενζίνη στη Νάξο, που όπως είναι αναμενόμενο είναι ακριβότερη.

Εκεί πριν την αναχώρηση, θα σας δοθούν φυλλάδια με πληροφορίες για το πρόγραμμα και το ξενοδοχείο που διαμένετε.

Το πλοίο αναχωρεί στις 07:25 και φτάνει λίγο πριν τις 13:00

Στο λιμάνι της Νάξου θα μας περιμένουν να μας υποδεχτούν, να μας καλωσορίσουν και να μας συνοδεύσουν στα ξενοδοχεία μας, μέλη της ΛΕΜΟΝ (Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου).

Η συνέχεια θα είναι η εξής:

Παρασκευή 7/7/2017

Απογευματινό καφεδάκι στο «café LEMON» στην παραλία της Χώρας, για όποιον θέλει και αναχώρηση από εκεί στις 18:30 για Απείρανθο και Φιλώτι.
Στην Απείρανθο, μετά από μια σύντομη αναμνηστική φωτογράφηση, παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής θα κάτσουμε για φαγητό στη «Ροτόντα» και μετά στο Φιλώτι στο «café Πλάτανος» για σπέσιαλ επιδόρπιο.

Σάββατο 8/7/17

Φωτογράφηση στην Πορτάρα στις 10:30 και αμέσως μετά αναχώρηση για τον Απόλλωνα για μπάνιο και γεύμα. Η επιστροφή από διαφορετική διαδρομή.
Στην περίπτωση που πνέουν ισχυροί άνεμοι, θα πάμε σε εναλλακτικό προορισμό.
Θα είμαστε πίσω στο ξενοδοχείο γύρω στις 18:00.

Στις 21:00 ραντεβού στο beach bar «Ιππόκαμπος» στην παραλία του Άη Γιώργη για διασκέδαση στο πάρτυ που ετοίμασε η ΛΕ.ΜΟ.Ν για μας και κλήρωση με πλούσια δώρα από τους δωροθέτες μας.

Κυριακή 9/7/2017

Checkout από το ξενοδοχείο και ραντεβού στην παραλία της Αγίας Άννας για το υπόλοιπο της ημέρας μέχρι την επιστροφή στο λιμάνι και την αναχώρηση.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το πρόγραμμα δεν είναι υποχρεωτικό για κανέναν. Όποιος όμως το ακολουθήσει, παρακαλούμε να σεβαστεί τις ώρες ραντεβού και αναχώρησης.

———————
Οι ακόλουθες ταβέρνες στη Χώρα μας προσφέρουν 10% έκπτωση
1. Scirocco, 2. Meze Meze, 3. Maro’s