Author |
Message |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
Joined: Wed May 09, 2012 12:25 am Posts: 4033 Location: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΤΡΑ
|
 Re: black_hawk's comedy lab
περνάνε τα μαλακισμένα και κλωτσάνε τα ξένα αμάξια και άντε μετά να βρείς που σκατά πήγε το σμαρτάκι σου......
-Πνιξτον το πουστη!!! -Ηρέμησε ρε γιαγιά! Σε βαφτίσια είμαστε....
Όλα τελικά είναι στο μυαλό, εκτός από την κυτταρίτιδα που είναι στον κώλο..
-Σουπερ Μαριο απηγαγαν την πριγκιπισσα! -Και προς τα που πηγαν?? -Αριστερά -Ω να σε παρει η οργη!!!
Ψαχνεις κάποια να σου αρέσει...να γελάς...να περνάς καλα μαζί της...να μην είναι μαλακισμενη...και να κανει καλο σεξ! Πιο εύκολη η αποστολή του Φρόντο!

Παράρτημα Αιτωλ/νίας - Αχαΐας-----------Μεσσηνίας Παράρτημα Αργολίδος-----------Σερρών---------Καστοριάς
|
Fri Feb 21, 2014 1:02 am |
|
 |
the crow
Παλιός
|
|
Sat Feb 22, 2014 6:24 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Πέντε γυναίκες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία εμφανίζονται στο δικαστήριο κατηγορώντας η μια την άλλη... για διατάραξη κοινής ησυχίας... προσπαθούν όμως να μιλήσουν όλες μαζί, επικρατεί ένα χάος και κάποια στιγμή ο πρόεδρος χάνει την ψυχραιμία του: - Σιωπή! τους φωνάζει, δεν γίνεται να μιλάτε όλες μαζί! Θα ακούσω πρώτα την μεγαλύτερη. Νεκρική σιγή στην αίθουσα.

Παράρτημα Αιτωλ/νίας - Αχαΐας-----------Μεσσηνίας Παράρτημα Αργολίδος-----------Σερρών---------Καστοριάς
|
Wed Mar 12, 2014 4:37 pm |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
Joined: Thu Oct 28, 2010 9:42 pm Posts: 8276 Location: Αγία Παρασκευή - Αττική
|
. . . και τις αιμορροΐδες !!! 
_________________ antonis . . . . . badouras productions
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς !!!
|
Wed Mar 12, 2014 9:52 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|

|
Fri Mar 14, 2014 10:09 am |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|

|
Wed Apr 30, 2014 10:57 am |
|
 |
Jimpatra
Μέλος Λέσχης
Joined: Sat Jun 01, 2013 3:32 pm Posts: 2186 Location: ΠΑΤΡΑ
|
|
Wed Apr 30, 2014 12:52 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Άνοιξα την κατάψυξη, και ο Μπαρμπαστάθης μου έδωσε φυλλάδιο με την υποψηφιότητα του για δημοτικός σύμβουλος.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πάω να κάνω ντουζάκι, τραβάω την κουρτίνα του μπάνιου....και τι βλέπω στην μπανιέρα??? Έναν υπoψήφιο δημοτικό σύμβουλο!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------- ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Νέος ιός στο facebook μετατρέπει τους φίλους σας σε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παω για καφε στο λιμανι.... Ολο και καποιος Υποψηφιος Δημοτικος Συμβουλος θα κερναει και σημερα.... ------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κι αν βρεθείς στη μέση του πουθενά και δεν υπάρχει καμία ελπίδα και σημάδι ζωής...ΜΗ φοβάσαι, θα βρεις έναν δημοτικό σύμβουλο... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

|
Tue May 06, 2014 11:23 am |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
|
|
Tue May 06, 2014 11:52 am |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|

|
Tue May 06, 2014 12:01 pm |
|
 |
Jimpatra
Μέλος Λέσχης
|
kalo
|
Tue May 06, 2014 12:59 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Ποια γάτα περπατάει στα 2 πόδια ; - Δεν ξέρω . - Ο Γκάρφιλντ ! - Ποιο ποντίκι περπατάει στα 2 πόδια ; - Δεν ξέρω . - Ο Μίκυ Μάους ! - Ποια πάπια περπατάει στα 2 πόδια ; - Ο Ντόναλντ ; - Όλες οι πάπιες ρε βλαμμένε ------------------------------------------------------------------------------------ Πάει σε ένα τρελοκομείο ένας γιατρός να εξετάσει τρεις τρελούς να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται για να δει άμα θα τους δώσει εξιτήριο ή όχι. Φωνάζει λοιπόν τον πρώτο μέσα στο δωμάτιο και του λέει: - Θα σου κάνω μια ερώτηση, αν την απαντήσεις θα πάρεις εξιτήριο. Λοιπόν, πες μου πόσο κάνει ένα και ένα..... Αφού σκέφτεται λίγο ο τρελός του λέει μπλε! - Καλά του λέει ο γιατρός, εσύ δεν φεύγεις με τίποτα. Και φωνάζει τον άλλον. - Θα σου κάνω την ίδια απλή ερώτηση που έκανα στο προηγούμενο και αν μου την απαντήσεις σωστά θα πάρεις εξιτήριο. Λοιπόν, πες μου πόσο κάνουν ένα και ένα...... Σκέφτεται λίγο ο τρελός και του απαντάει 2000! - Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, λέει ο γιατρός. Τον διώχνει, και λέει στον επόμενο να περάσει. - Θα σου κάνω του λέει μια ερώτηση, αν την απαντήσεις βγήκες, αν δεν την απαντήσεις θα μείνεις μέσα. Πες μου πόσο κάνουν ένα και ένα..... Αφού σκέφτεται λίγο ο τρελός του απαντάει 2!! Ενθουσιασμένος ο γιατρός του υπογράφει το εξιτήριο και του το δίνει. Περίεργος όμως ο γιατρός να μάθει πως το βρήκε τον προλαβαίνει στην πόρτα και τον ρωτάει πως το βρήκε. Και ο τρελός: - Είναι απλό του λέει... Διαίρεσα το μπλε με το 2000!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Γειά σας, τα φάρμακα μου θα ήθελα -Εχετε συνταγή γιατρού; -Ναι βεβαίως ορίστε: "إفعل موسيأتي من يظلمك.. المسألة" -Δυστυχώς δεν έχω comtrex ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 20.000 χιλιάδες Γερμανοί στη Βραζιλία. Η μεγαλύτερη διακίνηση κάλτσας με πέδιλο στον πλανήτη...! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σημερα πέρασα τελεια στο γυμναστήριο..το προγραμμα έγραφε κατι για καθίσματα,βρηκα ενα ελεύθερο ε και δυο ωρες δε σηκωθηκα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ ατελείωτων βραδιών μπάλας με πίτσες ή την κοπέλα σας.........θα βάζατε μανιτάρια στην πίτσα; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Τον διπλανό μου στην πολυκατοικία θα τον διώξουν,μάζεψαν υπογραφές -Γιατί τι έκανε??? -Εκλεισε χθες το ρουτερ του για μια ωρα ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- πως τρομαζεις εναν αντρα...???? κρυβεσαι πισω του και του πετας ρυζι...!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Βλέπεις κάτι κορμιά στη παραλία κ αναρωτιέσαι... ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΑ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ωραία μαγκιά το άσπρο σπρέι των διαιτητών. Στο ματς της Εθνικής βέβαια και με Καραγκούνη βασικό βλέπω να αδειάζει πριν το ημίχρονο ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Τα λεφτά σου γρήγορα αλλιώς... -Αλλιώς τι; -Μην με μπερδεύεις,αυτή είναι η πρώτη μου ληστεία.

|
Thu Jun 19, 2014 12:02 pm |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
|
|
Thu Jun 19, 2014 2:24 pm |
|
 |
Jimpatra
Μέλος Λέσχης
|
 |  |  |  | black_hawk wrote: Ποια γάτα περπατάει στα 2 πόδια ; - Δεν ξέρω . - Ο Γκάρφιλντ ! - Ποιο ποντίκι περπατάει στα 2 πόδια ; - Δεν ξέρω . - Ο Μίκυ Μάους ! - Ποια πάπια περπατάει στα 2 πόδια ; - Ο Ντόναλντ ; - Όλες οι πάπιες ρε βλαμμένε ------------------------------------------------------------------------------------ Πάει σε ένα τρελοκομείο ένας γιατρός να εξετάσει τρεις τρελούς να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται για να δει άμα θα τους δώσει εξιτήριο ή όχι. Φωνάζει λοιπόν τον πρώτο μέσα στο δωμάτιο και του λέει: - Θα σου κάνω μια ερώτηση, αν την απαντήσεις θα πάρεις εξιτήριο. Λοιπόν, πες μου πόσο κάνει ένα και ένα..... Αφού σκέφτεται λίγο ο τρελός του λέει μπλε! - Καλά του λέει ο γιατρός, εσύ δεν φεύγεις με τίποτα. Και φωνάζει τον άλλον. - Θα σου κάνω την ίδια απλή ερώτηση που έκανα στο προηγούμενο και αν μου την απαντήσεις σωστά θα πάρεις εξιτήριο. Λοιπόν, πες μου πόσο κάνουν ένα και ένα...... Σκέφτεται λίγο ο τρελός και του απαντάει 2000! - Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, λέει ο γιατρός. Τον διώχνει, και λέει στον επόμενο να περάσει. - Θα σου κάνω του λέει μια ερώτηση, αν την απαντήσεις βγήκες, αν δεν την απαντήσεις θα μείνεις μέσα. Πες μου πόσο κάνουν ένα και ένα..... Αφού σκέφτεται λίγο ο τρελός του απαντάει 2!! Ενθουσιασμένος ο γιατρός του υπογράφει το εξιτήριο και του το δίνει. Περίεργος όμως ο γιατρός να μάθει πως το βρήκε τον προλαβαίνει στην πόρτα και τον ρωτάει πως το βρήκε. Και ο τρελός: - Είναι απλό του λέει... Διαίρεσα το μπλε με το 2000!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Γειά σας, τα φάρμακα μου θα ήθελα -Εχετε συνταγή γιατρού; -Ναι βεβαίως ορίστε: "إفعل موسيأتي من يظلمك.. المسألة" -Δυστυχώς δεν έχω comtrex ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 20.000 χιλιάδες Γερμανοί στη Βραζιλία. Η μεγαλύτερη διακίνηση κάλτσας με πέδιλο στον πλανήτη...! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σημερα πέρασα τελεια στο γυμναστήριο..το προγραμμα έγραφε κατι για καθίσματα,βρηκα ενα ελεύθερο ε και δυο ωρες δε σηκωθηκα. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν είχατε να διαλέξετε μεταξύ ατελείωτων βραδιών μπάλας με πίτσες ή την κοπέλα σας.........θα βάζατε μανιτάρια στην πίτσα; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Τον διπλανό μου στην πολυκατοικία θα τον διώξουν,μάζεψαν υπογραφές -Γιατί τι έκανε??? -Εκλεισε χθες το ρουτερ του για μια ωρα ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- πως τρομαζεις εναν αντρα...???? κρυβεσαι πισω του και του πετας ρυζι...!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Βλέπεις κάτι κορμιά στη παραλία κ αναρωτιέσαι... ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΑ? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ωραία μαγκιά το άσπρο σπρέι των διαιτητών. Στο ματς της Εθνικής βέβαια και με Καραγκούνη βασικό βλέπω να αδειάζει πριν το ημίχρονο ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Τα λεφτά σου γρήγορα αλλιώς... -Αλλιώς τι; -Μην με μπερδεύεις,αυτή είναι η πρώτη μου ληστεία. |  |  |  |  |

|
Thu Jun 19, 2014 11:13 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|

|
Fri Jul 11, 2014 4:05 pm |
|
 |
Jimpatra
Μέλος Λέσχης
|
|
Sat Jul 12, 2014 9:24 am |
|
 |
spyrosk58
Αρχαίος
Joined: Thu Oct 07, 2010 11:35 pm Posts: 5192 Location: Καλλιθέα
|
_________________ SV1 OBK

|
Sat Jul 12, 2014 10:14 am |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Υποσχέσου ότι θα μ' αγαπάς παντοτινά... - Μπορούμε να το συζητήσουμε ήρεμα??? - Δηλαδή??? - Για αρχή... πάρε το όπλο απ' το κεφάλι μου... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μια κυρία με σταμάτησε να μου πει οτι μου έπεσε ενα 20ευρω.Δεν ηταν δικο μου,αλλα το πήρα. Ωραιο να βλέπεις ακομα καλοσύνη στις μέρες μας ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μου φωνάζει μια "μωράκι" ! Γυρίζω και βλέπω μια τυπισσα τουμπανο. Ωχ μου λέει, λάθος......... Γιατί μωρή ,εγώ δεν μπορώ να κάνω ουα νομίζεις; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μπαμπά, εγώ από που ήρθα; - Σε γέννησε η μαμά. - Και η μαμά, από που ήρθε; - Τη γέννησε η πεθερά μου, δηλαδή η γιαγιά σου. - Κι εκείνη, από που ήρθε; - Κατευθείαν απο την κόλαση, παιδάκι μου -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Ρε δες η γιαγιά κάνει duck face -Δεν κάνει duck face ρε μαλακα εγκεφαλικό έπαθε -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Όταν με παίρνουν στο σταθερό του σπιτιού και με ρωτάνε "που είσαι;" τους λέω "κλείσε οδηγάω θα σε πάρω σε λίγο"!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ενα παιδάκι με φωναξε καταλάθος : μπαμπά.....και ξαφνικά πέρασαν απο μπροστά μου όλα τα one night stands της ζωής μου... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τρεις είναι οι εκφράσεις που φοβάται κάθε άντρας: “Έχω καθυστέρηση”, “Θα εκτελέσει πέναλντι ο γκέκας” και “Θα έρθει η μάνα μου για μερικές μέρες”. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γιατρέ, κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο, ποντίκια να παίζουν ποδόσφαιρο. - Πάρε αυτά τα φάρμακα σήμερα το βράδυ πριν κοιμηθείς και αύριο θα είσαι καλά. - Να τα πάρω απο αύριο, γιατί σήμερα έχουν τελικό; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ρώτησα χθες τον πατέρα μου αν είμαι υιοθετημένoς και μου λέει: -"Καλά χαζό είσαι; Εσένα θα διάλεγα; " -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φέτος στη Μύκονο απαγορεύτηκαν τα μίνι. - Γιατί; - Γιατί όταν έσκυβαν τα κορίτσια φαινόντουσαν τα αρχ@@ίδια τους!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Έβαλε ο άλλος το αυτοκίνητο μπροστά απο το γκαράζ του σπιτιού μου και ρωτάει αν ενοχλεί.. όχι εντάξει, με ελικόπτερο είμαστε εμείς. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εγραψα στο Google ..''φθηνές διακοπές'' και μου έβγαλε ..''σαν το σπίτι σου δεν έχει''.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σε περιπτωση πυρκαγιας: 1 βρισκουμε το κινητο 2 τραβαμε selfie ταραχης 3 κανουμε chenk in 4 τρεχουμεεεεε..... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Η πυγολαμπίδα ήταν κάποτε ένα απλό ζουζούνι μέχρι που μια μέρα ρώταγε επίμονα τον θεό: "Θεούλη, πού να βάλω την λάμπα;".

|
Sat Jul 12, 2014 10:24 am |
|
 |
spyrosk58
Αρχαίος
|

|
Sat Jul 12, 2014 10:30 am |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
|
|
Sat Jul 12, 2014 4:11 pm |
|
 |
bykrie
Μέλος Λέσχης
Joined: Tue May 01, 2012 8:45 pm Posts: 4413 Location: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ
|
Sat Jul 12, 2014 8:31 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα: - Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα? - Το καλό. - Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Κάθομαι να διαβάσω τον ξάδερφό μου. -Τί κάνατε στο σχολείο; -Ένα ποίημα του Παναμά. Ντάξ, λέω, καλή η διώρυγα αλλά δεν τη λες και ποίημα.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένας οδηγός νταλίκας σταματάει σε ένα πάρκινγκ για να κοιμηθεί μέσα στην νταλίκα. Ξαφνικά κάποιος του χτυπάει το τζάμι και τον ρωτάει: - Συγνώμη, μήπως έχετε ώρα; - Είναι τρεις και είκοσι. Μετά από λίγη ώρα ένας άλλος περαστικός του χτυπάει πάλι το τζάμι. - Συγνώμη, μήπως έχετε ώρα; - Είναι τέσσερις παρά δέκα. Ο οδηγός για να μπορέσει να κοιμηθεί, γράφει σε ένα μεγάλο χαρτί: 'ΔΕΝ ΕΧΩ ΩΡΑ' και το κολλάει πάνω στο παράθυρο. Μετά από κάποια ώρα κάποιος του ξαναχτυπάει το τζάμι και του λέει: - Είναι πέντε παρά δέκα... !!!!!!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Χρησιμοποιήστε την λέξη μπρόκολο για να φτιάξετε μια πρόταση.. Μαθητής: -Κοίτα ρε bro κώλο που έχει το γκομενακι.. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σε τι χρησιμεύουν τα προφυλακτικά μαμά; -Στο να αποφεύγεις κάτι τέτοιες ερωτήσεις. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φύγε μωρή πατσαβουρα -sorry I dont speak Greek - go μωρή Vettex ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ωραία τα βιολογικά προϊόντα, άξιζε το δάνειο που πήρα για να αγοράσω ένα κιλό ντομάτες. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Φίλε Πήγα φυλακή για έναν σκύλο -τι εννοείς για έναν σκύλο?? -είχα θάψει την πεθερά στο κήπο και το ηλίθιο πήγε και την ξεθάψε ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σύντομο Δελτίο Ειδήσεων ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Της Πουτάνας ΙΣΡΑΗΛ: Της Πουτάνας ΣΥΡΙΑ: Της Πουτάνας ΛΙΒΥΗ: Της Πουτάνας ΕΛΛΑΔΑ: Με καινούργιο αμόρε στη Μύκονο ο Π. Κωστόπουλος -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

|
Tue Jul 22, 2014 9:12 am |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
|
|
Tue Jul 22, 2014 3:11 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
- έλα ρε που είσαι? - Μύκονο -πότε γυρνάς? - την τρίτη. πρέπει τετάρτη να πάω στον ΟΑΕΔ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Οταν ανεβαινω ζυγαρια σκεφτομαι "ηρεμησε εισαι 70% νερο..." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Με 2 τοστ, 3 τυροπιτες, 1 πεινιρλι, 5 σουβλακια και 2 πιτογυρα ειμαι απ το πρωι...εκει μας καταντησαν οι αλητες. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Από γυμναστική ...
... έχω κάνει πλάτες σε φίλο μου .. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Το ζεύγος παντρεμένο 50 χρόνια. Μια μέρα στο τραπέζι του πρωινού λέει η γιαγιά: - Σκέψου αγάπη μου, πριν 50 χρόνια καθόμασταν σ αυτό το τραπέζι μαζί. - Το ξέρω, απαντάει ο γέρος. Πριν 50 χρόνια καθόμασταν εδώ ολόγυμνοι σαν πιτσουνάκια και απολαμβάναμε το πρωινό μας. - Ας ξαναζήσουμε αγάπη μου εκείνα τα όμορφα χρόνια, πρότεινε η γριά. Έτσι κι έγινε. Έβγαλαν και οι δύο τα ρούχα τους και κάθισαν ξανά. - Ξέρεις αγάπη μου, είπε η γριά γεμάτη ενθουσιασμό, οι ρώγες μου είναι τόσο καυτές για σένα όσο ήταν και πριν από 50 χρόνια. - Δεν εκπλήσσομαι, είπε ο γέρος. Η μία είναι μέσα στο τσάι και η άλλη μέσα στην ομελέτα! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένα φρέντο καπουτσίνο,μονή δόση ντεκαφεϊνέ, γλυκό,λίγο εβαπορέ πριν το αφρόγαλα κ κανέλα. -Οκ, θα μου υποσχεθείς όμως οτι δεν θα ξανάρθεις; --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Προσπαθώ να πείσω την πεθερά μου ότι τα ρούχα στεγνώνουν πιο γρήγορα αν τα απλώσεις στα σύρματα της ΔΕΗ αλλά δεν πείθεται.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- σε σταματάει η τροχαία: -Την άδεια σας παρακαλω . -άδεια μετά τις 15 αυγούστου αλλά δεν είναι σίγουρο, εσείς θα πάτε κάπου? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στέλνω sms στη γυναίκα μου "Απαγάγαμε τον άνδρα σου,στείλε 20000€" &απαντάει "Κάντε το να φανεί σαν ατύχημα, θα σας γράψω & 400 ρίζες ελιές.!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σε ενα μαιευτηριο,δυο νεογεννητα συνομιλουν. Μωρο 1 «είσαι αγόρι ή κορίτσι;» Μωρό 2: «αγόρι» Μωρό 1: "αποδείξε το μου"! Μωρό 2: «μολις φυγει η νοσοκόμα θα σου δειξω» Μολις εφυγε η νοσοκόμα , τραβάει ο μικρός την κουβέρτα και λέει: Bλέπεις???... μπλε κάλτσες!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ένα ζευγαράκι, αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα... -Μωρό μου τι θες για τα γενέθλια σου; -Ένα ρινόκερο! -Ρε Μαρία, σοβαρέψου... -Καλά, να παντρευτούμε. -Αρσενικό ή θηλυκό;

|
Tue Aug 05, 2014 2:26 pm |
|
 |
spyrosk58
Αρχαίος
|

|
Tue Aug 05, 2014 9:15 pm |