Author |
Message |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
Joined: Wed May 09, 2012 12:25 am Posts: 4033 Location: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΤΡΑ
|
 Re: black_hawk's comedy lab

Παράρτημα Αιτωλ/νίας - Αχαΐας-----------Μεσσηνίας Παράρτημα Αργολίδος-----------Σερρών---------Καστοριάς
|
Fri Jan 30, 2015 2:42 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|

Παράρτημα Αιτωλ/νίας - Αχαΐας-----------Μεσσηνίας Παράρτημα Αργολίδος-----------Σερρών---------Καστοριάς
|
Fri Jan 30, 2015 2:43 pm |
|
 |
Jimpatra
Μέλος Λέσχης
Joined: Sat Jun 01, 2013 3:32 pm Posts: 2186 Location: ΠΑΤΡΑ
|
|
Fri Jan 30, 2015 3:07 pm |
|
 |
spyrosk58
Αρχαίος
Joined: Thu Oct 07, 2010 11:35 pm Posts: 5192 Location: Καλλιθέα
|
_________________ SV1 OBK

|
Fri Jan 30, 2015 3:45 pm |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
Joined: Thu Oct 28, 2010 9:42 pm Posts: 8276 Location: Αγία Παρασκευή - Αττική
|
_________________ antonis . . . . . badouras productions
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς !!!
|
Sat Jan 31, 2015 12:04 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|

|
Tue Apr 21, 2015 2:30 pm |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
|
|
Wed Apr 22, 2015 7:43 am |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
- Μπαμπά, μπαμπά! Τι είναι αυτό που φαίνεται εκεί μέσα στη θάλασσα; - Υπερωκεάνιο παιδί μου. - Αλήθεια; Και πως γράφεται; - Τώρα που το βλέπω καλύτερα, μάλλον καράβι είναι...!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ΤΟΡ ΑΤΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΜΑΝΑΣ: -Zακέτα πάρε -Πιές όλο το χυμό. -Εκεί που το παράτησες είναι. -Να πεθάνω να ησυχάσω. -Αμα έρθω και το βρω. -Ε βέβαια όταν τα λέω εγώ. -Να δούμε ποιός/α θα σε πάρει εσένα. -Αμα πάθεις τίποτα εσυ θα τρέχεις;εγω θα τρέχω! -Τι είμαι υπηρέτρια; -Να σηκωθείς να το κάνεις μόνος σου. -Ολα απο μένα τα περιμένετε. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Οριστε και ηλιο εβγαλε και καυσωνα σιγα σιγα θα κανει και θαλασσα θα πρεπει να παμε και κιλα παλι δεν τα χασαμε . Μια χαρα ηταν η βροχες τελικα.!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μωρό μου το βλέπεις εκείνο το αστέρι? Αχ ναι. Το αστέρι το βλέπεις μωρή τα άπλυτα στο νεροχύτη δεν τα βλέπεις? Άντε κάνε καμιά δουλειά. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Εχασε ενας κινεζος την γυναικα του και στεναχωρεθηκε, λες και δεν μπορει να βρει ιδια!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο άλλος μπήκε σε καφενείο με παππούδες κ ζήτησε έναν καπουτσίνο λουγκο με έξτρα αφρογαλα, ταραχτηκε ο καφετζης νόμιζε ότι ήταν ληστεία.... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ό,τι κ να λέμε, μάνα είναι μόνο μία... Τουλάχιστον μέχρι να σε καλέσουν στο "Πάμε Πακέτο". -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8 ατομα ουρα στο τυροπιταδικο κ μετραω 4 ζαμπονοτυροπιτες. Κακο μεγαλο θα μας βρει. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Γιατι κλαις? -Γιατι ο κωστας μου στειλε ανθοδεσμη που γραφει ''θα με ξαναδεις οταν μαραθουν'' - Αα αυτο ειναι πολυ ρομαντικο!!! -Ρε συ ειναι ψευτικα.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

|
Mon May 04, 2015 8:32 am |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Σχεδόν μια δεκαετία μπροστά ήταν ο Φατσέας Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν μία δεκαετία για... να δικαιωθεί ο Φατσέας από το Καφέ της Χαράς για το πουκάμισο του. Ευτυχώς ήρθε η Μπαρτσελόνα για να αποδείξει πόσο μπροστά ήταν ο Κολοκοτρωνιτσιώτης!  

|
Thu May 28, 2015 9:55 am |
|
 |
bykrie
Μέλος Λέσχης
Joined: Tue May 01, 2012 8:45 pm Posts: 4413 Location: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ
|
Thu May 28, 2015 12:20 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Μια γυναίκα πηγαίνει την δεκαεξάχρονη κόρη της στον γιατρό. -Λοιπόν κυρία μου ποιο είναι το πρόβλημα; -Η κόρη μου η Καιτούλα. Εχει αρχίσει να παίρνει βάρος και το πρωί έχει αναγούλες. Ο γιατρός εξετάζει την Καιτούλα και μετά γυρίζει στη μητέρα της και λέει: -Δεν ξέρω πως να σας το πω κυρία μου αλλά η Καιτούλα σας είναι έγκυος. Περίπου 3 μηνών θα έλεγα. Η μητέρα απορεί: -Έγκυος; Δεν είναι δυνατόν!!!!! Η κόρη μου δεν βρέθηκε ποτέ μόνη της με άντρα! Έτσι δεν είναι κούκλα μου; -Έτσι μαμά! Ούτε με φίλησε άντρας ποτέ! Ο γιατρός γυρνάει προς το παράθυρο και μένει εκεί κοιτάζοντας έξω. Μετά από πέντε λεπτά η μητέρα ρωτάει: -Συμβαίνει κάτι γιατρέ; -Οχι. Απλώς την τελευταία φορά που έγινε κάτι ανάλογο ένα αστέρι φάνηκε στην Ανατολή και από κει ήρθαν τρεις σοφοί μάγοι... Ε αυτή τη φορά δεν θα το χάσω με τίποτα

|
Fri Jun 05, 2015 10:42 am |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
|
|
Fri Jun 05, 2015 1:07 pm |
|
 |
Jimpatra
Μέλος Λέσχης
Joined: Sat Jun 01, 2013 3:32 pm Posts: 2186 Location: ΠΑΤΡΑ
|
|
Sat Jun 06, 2015 1:57 pm |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Λαρισαίος θύμα τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο. -Τρομοκράτες: ISIS , καθίστε όλοι κάτω -Λαρισαίος : Ιμίς; - Τρομοκράτες: Όχι ΙΜIS, ISIS! -Λαρισαίος: Κατσίτε ντε, ιμίς ή ισίς; - Τρομοκράτες: ISIS είμαστε εμείς, εσείς κάτω! -Λαρισαίος: ισίς ίστι ιμίς, κ'ιμις ποιοι ίμαστι; με δλέβς α; - Τρομοκράτες: Απελευθερώστε λίγο αυτόν, να τελειώνουμε!

|
Wed Dec 02, 2015 8:27 pm |
|
 |
spyrosk58
Αρχαίος
|

|
Thu Dec 03, 2015 9:15 am |
|
 |
black_hawk
Μέλος Λέσχης
|
Στη σχέση εχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ο πρώτος είναι: "για πες μωρό μου", ο τελευταίος είναι: "οτι πεις μωρό μου" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τσεκ ιν στα ΙΚΕΑ, συναρμολογεις μονος σου το ρουτερ, αποκωδικοποιεις το password και μετα συνδέεσαι ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -Ενα φρεντο εσπρεσο θα ηθελα πολυ πολυ πολυ γλυκο -Αγκαλιτσες να κανει; ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Γυμναζεσαι??? - Φυσικα κανω συσφιξη - Τι ειναι αυτο??? - Σφιγκω τα δοντια μου και λεω "δεν γ@μιετ@ι τελευταιο μελομακαρονο ας το φαω και αυτο" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Χτυπάει ο ταχυδρόμος το κουδούνι στο σπίτι του Μπόμπου και ανοίγει ο Μπόμπος, κρατώντας μία μπύρα και καπνίζοντας ένα πούρο. Ακολουθεί ο εξής διάλογος: Ταχυδρόμος: Είναι εδώ η μαμά σου; Μπόμπος: "καλα.. Μ@λ@κας είσαι" --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

|
Wed Dec 16, 2015 8:24 pm |
|
 |
spyrosk58
Αρχαίος
|

|
Thu Dec 17, 2015 9:15 am |
|
 |
badouras
Μέλος Λέσχης
|
|
Thu Dec 17, 2015 1:39 pm |
|
 |
ioannis t
Μέλος
|
_________________ Ειπώθηκαν ψέματα που ντραπηκαν και τα ίδια . Μιας και δεν ντραπηκαν τα στόματα που τα λέγαν ....
Μ.Λουντέμης .
|
Thu Dec 17, 2015 8:48 pm |
|
|